Hvorfor skal jeg vælge Lightair

Benefits

Lightair udvikler produkter, der kombinerer effektivitet, design, funktionalitet og brugervenlighed for at give dig et sundt
indeklima.

Lightair IonFlow vil være en del af dit hjem, kontor, hotel, restaurant, skole, butik, klinik, eller hvor du nu ønsker at placere den.


Der er idag et stigende antal mennesker, der lider af astma, allergi, og KOL samt andre helbredsproblemer som træthed,
hovedpine og koncentrationsbesvær- alt sammen noget der kan forværres i et usundt indeklima.

Lightair fjerner effektivt luftbårne partikler så som støv, røg, pollen, bakterier, virus og skimmel. LifeAir er især effektiv
til at fjerne de mindste partikler, der anses for at være de mest farlige for vores helbred.

 • Filter – fri

  Lightair er filterfri, og der er derfor ingen dyre filtre der skal udskiftes. Opsamleren vaskes nemt af i vand og opvaskemiddel, og er så go som ny.

 • Lydløs
  Lightair er stortset lydløs med  et støjniveau på 5 dB. Til sammenligning vil en svag hvisken være 30 db. De fleste andre luftrensere på markedet har et støjniveau på 35-80 db.

 • Energieffektiv
  Bruger mindre end 5W i timen, hvilket er meget mindre end de fleste andre luftrensere. Energiforbruget er yderst relevant, da alle luftrensere skal være tændt hele tiden for at opnå størst mulig effektivitet.

 • Ozon-fri
  Ozonniveauet for Lightair er så minimalt at det ikke er målbart og dermed anses for at være lig med nul. Det er første gang, at nogen har formået at opnå en høj udledning af negative ioner, uden at producere ozon som et bi-produkt!

 • Prisvindende design
  LifeAir IonFlow er et designobjekt og har opnået flere prestigefyldte designpriser, bl.a. den internationale Design Excellence Awards (IDEA).

 • Let at bruge, samle & vedligeholde

  Tilslut strøm og lad LifeAir arbejde for dig døgnet rundt. Består af kun fire hoveddele, som let samles, og her er ingen bevægelige dele, der kan bryde ned!
  Opsamleren tiltrækker partiklerne og kan så let rengøres med vand og opvaskemiddel, når det findes nødvendigt.

 • Kompakt
  Lille og let-tilpasselig i design. Passer ind i ethvert miljø.